Setu Pon
23:28 WIB
20 Juli 2024
13 Suro 1958 [Tahun Zak]
Mongso Kasa
Wuku SINTO
Lahire sing lanang
Dino:
Pasaran:
Laire sing putri
Dino
Pasaran:

NdezO]