Jumat Pon
08:44 WIB
27 Januari 2023
5 Rejeb 1956 [Tahun Hak]
Mongso Kapitu
Wuku MONDOSIYO
Lahire sing lanang
Dino:
Pasaran:
Laire sing putri
Dino
Pasaran:

NdezO]