Ahad Legi
20:29 WIB
02 Oktober 2022
6 Mulud 1956 [Tahun Hak]
Mongso Kapat
Wuku KULAWU
Lahire sing lanang
Dino:
Pasaran:
Laire sing putri
Dino
Pasaran:

NdezO]